0%

Voor verwijzers

U bent verwijzer en hebt vragen? Wij vertellen u graag meer!

Direct contact

Voor de ouders/verzorgers

Van harte welkom op onze website. Wij hebben geprobeerd om onze website zo begrijpelijk mogelijk te maken. Daarnaast realiseren wij ons dat u op zoek bent naar hulp, vragen hebt over de opvoeding van uw kind of kinderen. Het kan ook dat u vragen hebt over uw eigen functioneren als opvoeder. Voor deze thema’s kunt u bij ons terecht. Binnen Samen werken verschillende collega’s. De opleidingsachtergrond van onze collega’s is heel divers en varieert van kinder- en jeugdpsychiater, orthopedagoog, HBO geschoolde gezinswerkers en een autisme deskundige. Met elkaar hebben wij ruime ervaring in het bieden van maatwerk gerichte gezinszorg.

Wij vertellen u graag meer over Samen. U zal direct in contact gebracht worden met uw vaste jeugd- en gezinsprofessional of waar nodig onze kinder- en jeugdpsychiater. Tijdens het telefonisch contact nemen wij anoniem de inhoud of de vraag met u als ouder/verzorger door. In gesprek de verwijzer en het gezin bepalen wij samen onze betrokkenheid met betrekking tot de gemiddelde inzet of uren per week.

Voor Centrum voor Jeugd en Gezin medewerker of huisarts/specialist/GGD arts.

Voor een verwijzing naar Samen kunt u contact opnemen met +31(0)6 - 831 349 23. U zal direct in contact worden gebracht met één van onze inhoudelijk specialisten of één van de andere collega's. Tijdens het telefonisch contact nemen wij anoniem de situatie/casus door. Doel hiervan is om te bezien of Samen het juiste hulpaanbod kan bieden voor de betreffende cliënt. Wij zijn gewend om te werken zonder wachtlijsten, waardoor een start van het traject vaak op korte termijn gerealiseerd kan worden. Wij vinden het belangrijk om de gemaakte afspraken vast te leggen in een beschikking. Voor de zorg die wij bieden, vragen wij een beschikking. In gesprek stemmen wij met de betrokken consulent af hoeveel uren en welke functie hier verder bij nodig zijn.

s a m e n

Samen. Leren. Leven.