0%

Samen werken werkt.

Intensieve zorg? Onze flexibele werkwijze groeit mee met de zorgvraag!

Flexibele zorg: Samen biedt jeugdhulp, door aanwezig te zijn, waar en wanneer het er echt toe doet.

  • Wij zijn in overleg beschikbaar op alle momenten
  • Wij bieden intensieve of zware zorg waar nodig en bieden lichte vormen van ondersteuning waar mogelijk
  • Van harte welkom! Wij zijn geïnteresseerd in uw unieke verhaal en uitdagingen
Direct contact

Deskundige jeugdhulp door aandacht en betrokkenheid. Dat telt!

Wij brengen geen oplossing, wij werken samen aan de oplossing.

Samenwerken vraagt inzet van zowel de hulpverlener van Samen als ook van het gezin in zijn totaliteit. Samen bedenken wij passende oplossingen. Het zou best kunnen dat u of andere gezinsleden daar aan moeten wennen. Wij ondersteunen daarbij. Fouten maken in dit mooie en soms moeilijke proces mag. Daar leren wij samen van.

Jouw situatie is uniek en daar passen wij onze zorg op aan.

Binnen Samen werken wij samen met U en met jou. Dit betekent dat elk gezin en de vragen die leven, uniek zijn. Voor elke unieke vraag ontwikkelen wij samen met u een unieke oplossing.

Van relatie en verbinding naar resultaat

Samenwerken vanuit partnerschap en wederzijds respect creëert een situatie waarin samenwerken naar een tevreden eindpunt haalbaar is. Wij geven handelingsadviezen en steunen bij het interpreteren en verwerken daarvan.

Leer ons kennen

Samen. Leren. Leven.

Elke jeugdhulpvraag bekijken wij in het gezin.

U bent via de huisarts of via het centrum voor jeugd en gezin bij Samen uitgekomen. De vaak moeilijke stap om hulp te vragen bij opvoeding of andere uitdagingen in uw gezin, hebt u al genomen. Samen werkt met u samen en heeft verschillende mensen in dienst die u kunnen helpen bij het antwoord krijgen op belangrijke jeugdhulpvragen. Wij bieden brede zorg die altijd start bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om uw unieke gezinssituatie te leren kennen. Wij zetten hiervoor altijd een kinder- en jeugdpsychiater in die met u en ons mee kijkt. Op deze manier kunnen wij u bij de start direct een duidelijk plan voorleggen waarin verwachtingen over en weer worden uitgesproken en waarbij de werkwijze aan u wordt uitgelegd.